Nyt soi: Simple Plan - Save You

Sometimes I wish I could save you,
And there are so many things that I want you to know.
I won't give up till it's over,
If it takes you forever I want you to know.

Ihan järkyttävä olo. Päätä sattuu mielettömästi ihan kuin Lumikki ja seitsemän kääpiötä takois sitä, kurkku on kipeä ja kuiva kuin Sahara, hirveen tukkonen olo vaikka nenä ei vuodakaan. Oksettaa, heikottaa ja pyörryttää. Rosan uus kuva galleriassa on ihan mieletön, en ymmärrä miten joku voi olla niin kaunis ja saada myös niin upeita kuvia.

Tänä viikonloppuna Voittajakin, onneks turistiksi koska just nyt ei huvita esittää edes hyppyrottaa. Essillä molemmissa korvissa ja silmissä tulehdukset, loistavaa :/ Mutta silti mennään vaikka kuolema tulis.

Pitäis kerätä rahaa jos tilaan Neverlandista sen kauan himoitsemani nappihupparin. Ja käydä eurokankaasta ostamassa kankaita ja alkaa ompelemaan vaatteita. Kun kaupoista ei löydy ikinä just sellasta paitaa tai housuja jotka haluaisin. Siellä on joko liian tyttömäisiä(glitteriä, ne on pinkkejä, liian avonaisia mun tissittömälle etumukselle) tai liian gootimaisia(ketjuja joka puolella ja aseita ja kaikkea tappotavaraa).

Eilen terveystiedon tunnilla laitettiin selkään lappu johon muut kirjoitti positiivisia asioita aina siitä henkilöstä. Mulle tuli mielettömän paha olo. Ei siis sillee että oksettais ja päätä särkis(kuten nyt) vaan henkisesti. Muille laitettiin kaikkea perc ja tissit(ei sillä että ite olisin halunnut kys. tekstit omaan lappuun) ja mulle kaikki tytöt vaa laitto jotain "kiva", "mukava", "hauska". En viittiny alkaa tyrkyttää sitä lappuani pojille joten melko tyhjäks jäi mun paperi. Sit piti kertoo yks asia siitä paperista mikä omasta mielestä sopii itseensä, valitsin sanan ihku koska sehän on hevosten pallisyylä joten miksipä ei. Silti itkua nieleskellen sanoin sen koska tiedän ettei yksikään niistä sanoista siinä paperissa ollut oikeasti totta vaan oppilaat totteli automaattisesti opettajaa.

Alemmuuskompleksi.

Ehkä mä lähden lukemaan kasvien suvuttomasta ja -suvullisesta lisääntymisestä sekä kemian korroosista ja sähköjutuista. Ja historian Hitleristä. Ich weiß Hitler. Tai jotain. Minä olen Hitler? Joo kiitos heihei.

Peeäs, Sinä Nummelan emopoika josta pidän(jos luet tätä koskaan, tiedät että tarkoitan sinua koska olen tunnustanutkin tykkääväni sinusta. Tunnustus tapahtui lapsellisesti galleriassa), vihaan sinua. Vihaan että pidän sinusta. Sanoisit edes että en kiinnosta, olen ruma angstiankka ja tyhmä kuin saapas. Sitten mä voisin luovuttaa ja olla katsomatta aina mustasukkaisesti kun joku tyttöpuolinen kaverisi juttelee sinulle. Jotta voisin olla uneksimatta sinusta turhaan. Haistata vitut ja potki, sano jotain tai tee jotain. Ihan vitun sama mitä. Vihaan sua ja tulen aina vihaamaan. Pidän sinusta ja tulen aina pitämään.

Vitut. Menen teuraslinjalle häpeämään itseäni ja tunteitani. Viiltämään ranteeni auki ja laulamaan hoosiannaa.

HYVÄÄ TIISTAITA TOIVOTTAA JEMINA.