Nyt soi: Breaking Benjamin - So Cold

Lauantailauantailauantai<3 Rosarosarosa<3 Rollsrollsrolls<3 Shoppausshoppausshoppaus<3
Eli joo, venailen lauantaita ihan älyttömästi, pääsee Rosan kanssa tonne Kitumarkettiin(aka Citymarket) jonne on laajennettu Rolls, Seppälä, Aleksi 13 jne. Uutta hupparia etsin ja Venla sano että Seppälässä ois hieno punanen pääkallopaita. Katellaan, katellaan.

Huomenna on koululiikunnassa uintia, sitten taas uintia, sitten jotain(piti olla tanssia mutta salia ei voi käyttää jonkun hiukkaskeräyksen takia) ja sitten uintia. Huomenna uin ne testit(oliks yks et 6min ja pitää uida nii paljo ku jaksaa) ja jotain, sitte valehtelen et ois menkat tai jotai, mä en halua uida ainakaan koululiikassa. Joudun käyttää noita mustia bikineitä jotka valuu vaikka kiristäis kuinka. En voi siis tehdä uimahyppyjä tai varmaan uida selälleen koska se yläosa tekee sellasen hienon kiepin alas. Ihkua. Ei uinnissa mitään vikaa ole, se ei oo kivaa uida koululiikas ku siel on kuitenki niit laihoja(Nata, Tea) ja vertaan itseäni jatkuvasti muihin. Onhan siellä niitä tukevampiakin. Tää varmaan laukasee mun laihdutushimon ->näen jonkun tukevan, pelkään että tulen sellaiseksi, näen laihan->haluan tulla sellaiseksi. Joo ei pahalla kenellekkään että silviissii.

Kokeita tulossa ihan kiitettävästi, maanantaina oli terveystiedon koe joka meni ihan jees, 7 isompaa en odota. Tiistaina oli saksankoe joka meni ihan oikeasti penkin alle, en osannu taivuttaa sanaa schalfen(nukkua) ja en tajunnut mitä tarkoittaa sana heute(tänään).

Tänään tehtii kemiassa akkua rikkihapon ja jonku hiilen tai raudan kanssa(eimuista.com), oli ihan mielenkiintosta, saatiin yks lamppu päälle sen avulla (:


Seitsemältä tallille, saan harjata kaikki tammatallin neidit. Muut varmaan pikasesti harjaan ja sit paneudun Teman varsan koulutukseen. Juu, sillä varsalla ei ole vielä nimeä joten kutsun sitä vain vavvaksi.