Nyt soi: Voicen nettiradio

Ihan järkyttävä masistunnelma, kaikki jotka tunnen, saa järkkärin tai puoljärkkärin tai omistaa jo sellaisen. Ne jotka omistaa pokkarin on tyytyväisiä siihen koska ei tartte muuta ku esim. lemmikkinsä tai IRC-galleria kuviensa kuvaamiseen. Mä en saa järkkäriä ku vasta lukion alussa ja muutenkin kun iskältä lähtee työt uudenvuoden jälkeen(laman takia sen työpaikalta potkittiin väkeä ulos) ja en tiedä mihin se menee ja millasta palkkaa saa. Äidille soitettiin meniskö se Kirkkonummen Seppälään myyntipomoks tai joku sellanen mut en tiedä meneekö, tod. näk. ei jos saa huonompaa palkkaa kun nykyisellä paikalla.

Muutenkin masentaa kun iskältä lähtee työt niin joudutaan napsimaan kuluja, en saa joululahjoja vaan rahaa jonkun verran jolla saan sitten ostaa mitä haluan. Tuskin rahaakaan tulee ihan mielettömästi, ei varmaan edes akustisen kitaran verran.

Kaikki ihmiset vaa iloitsee kameroidensa ja työllistettyjen vanhempiensa kanssa kun mä täällä stressaan ja itken ja muuta sellaista.

Niin ja siihen järkkäriin saan sitten sen objektiivin mikä tulee, uutta ei varmaankaan osteta koska objektiivitkin maksaa ://