Nyt soi: Katy Perry - Hot 'n Cold

Joo poistin kaikki vanhat tekstit. Yllätys sinänsä? Joo, päätin jättää teiniangstauksen pois netist tietyistä syistä joten siksi näin. Tänne tulee enää vaa juttua tallielämästä, koirista ja puran koulustressin ja kehut vallan hienosta säästä tänne.

Tosiaan. Olin eilen tekemäs Erkin kaa iltatallin ku Katrin lähti jo neljält. Sain viedä Teman(Tematika SU) talliin ja sen myöhäiskesän varsa tuli mukana vapaana. Vaikka vawwa leikki sähköjänistä nii Tema ei silti hermostunu vaa katto jälkikasvunsa perään "huoh, lapset" ilmeellä. Maratoninkin(Maraton Jump) vein talliin, herra oli energisempi kuin Tema, johtunee syksyn alussa olleesta ruunauksesta. Lopuks vein jonku ruunan(en kysyny nimeä) talliin kanssa, se sitte näyttiki vähä herraprimadonnaa, oli himmuisen vaikea mennä yhden lätäkön ohi koska(kuten kaikki jo tässä vaiheessa tietää) vesilätäköissä asuu himmuisia petoja jotka voivat jopa puraista jalasta! Loput viis hevosta(yks ruunikko lopetettiin alkuviikosta murtuneen jalan takia) päästettii vapaaks laitumelt ja ne meni itsekseen karsinoihin, ihmettelin suu auki koska tuolla on kaksi erillistä tallia, tammoille ja ruunille. Nätisti sinne meni, tosin yhden ruunikon sain käydä työntämässä sisään ku jäi käytävälle jumittamaan.

Hevoset oli märkiä joten ei harjattu niitä. Erkki sano että joku viikonloppu ku tuun heti aamusta nii pääsen harjaamaan ku on kuivannut sitten yöllä.

Lauantaina Essin ja koirien kanssa rannalle, kuvaillaan koiria ja koitan valloittaa uuden puolen valokuvauksessa - ihmiset. Essi siis toimii mallinani ja saan sitte raiskata kameraani iloisesti jotta liikekuvat ei räjähtäisi atomeiksi.


Ainii. Mutsi soitti sinne riparipaikkaa ja kysy onko mun lappu tullu. Oli tullu ja pääsen hiihtolomalla sinne leirille joten huuliläväri, here I come! Mut tost viikost tulee huumorin puolest ainaki yks parhaimmist ku meidän luokan Elmo on siel kans. Ja ei, en oo ihastunu siihen tai mitää mut se on hyvä kaveri ja sil o ain hauskat jutut ja sen seuras ei tuu ikin tylsää.
Läväriläväriläväri<3 Eka laitan kyl varmaa renkaan ja sit tapin. Ja sit katon jääkö tappi vai tuleeko rengas.